randu.lt
BOBINO komanda, tai nuolatos tobulėjantis kolektyvas. Plečiantis savo veiklą labai dideliu tempu. Mums tai leidžia daryti mūsų didelis entuziazmas ir noras mokytis. Pastoviai investuojame į įrankius ir įrangą, kuri padeda sumažinti fizinį krūvį mūsų darbuotojams. Mūsų vizija intelektualus krovėjas, kuris nesukelia darbo vietoje nemalonių jausmų užsakovui, o tik verčia žavėtis savo profesionalumu ir mandagiu elgesiu. Vienas svarbiausių uždavinių visa tai suderinti su greitai ir kokybiškai atliekamu darbu. Geriausias atlygis, kai užsakovas nuolatos kreipiasi į mus ir rekomenduoja mus kitiems.

UAB Bobino komanda

Perkraustymo ir transporto veiklos koordinatorius

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 650 €
Skelbimas galioja iki:1970-01-01
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: Perkraustymo ir logistikos paslaugas teikianti įmonė ieško transporto vadybininko, kuris būtų atsakingas už kokybišką klientų aptarnavimą, naujų klientų paiešką, transporto srautų koordinavimą, maršrutų organizavimą.

Mes siūlome

Įmonė siūlo: - Visas darbui reikalingas priemones; - Dinamišką ir nenuobodų darbą; -Tobulėjimo galimybes; - Karjeros perspektyvas.

Reikalavimai

Reikalavimai kandidatui: - Patirtis transporto/logistikos srityje (privalumas); - Komunikabilumas; - Empatija klientui; -Atsakingumas.

Darbo laikas

Pilna darbo diena

Atlygis

Nuo 650 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 1970-01-01 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...