randu.lt
BOBINO komanda, tai nuolatos tobulėjantis kolektyvas. Plečiantis savo veiklą labai dideliu tempu. Mums tai leidžia daryti mūsų didelis entuziazmas ir noras mokytis. Pastoviai investuojame į įrankius ir įrangą, kuri padeda sumažinti fizinį krūvį mūsų darbuotojams. Mūsų vizija intelektualus krovėjas, kuris nesukelia darbo vietoje nemalonių jausmų užsakovui, o tik verčia žavėtis savo profesionalumu ir mandagiu elgesiu. Vienas svarbiausių uždavinių visa tai suderinti su greitai ir kokybiškai atliekamu darbu. Geriausias atlygis, kai užsakovas nuolatos kreipiasi į mus ir rekomenduoja mus kitiems.

UAB Bobino komanda

Perkraustymo ir transporto veiklos koordinatorius

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 650 €
Advert is valid until:1970-01-01
Job description:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: Perkraustymo ir logistikos paslaugas teikianti įmonė ieško transporto vadybininko, kuris būtų atsakingas už kokybišką klientų aptarnavimą, naujų klientų paiešką, transporto srautų koordinavimą, maršrutų organizavimą.

Mes siūlome

Įmonė siūlo: - Visas darbui reikalingas priemones; - Dinamišką ir nenuobodų darbą; -Tobulėjimo galimybes; - Karjeros perspektyvas.

Reikalavimai

Reikalavimai kandidatui: - Patirtis transporto/logistikos srityje (privalumas); - Komunikabilumas; - Empatija klientui; -Atsakingumas.

Darbo laikas

Pilna darbo diena

Atlygis

Nuo 650 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 1970-01-01 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...