randu.lt
SOFTERA – bene didžiausią patirtį ir specialistų komandą turintis Microsoft Dynamics sprendimų verslui (ERP/CRM) partneris Lietuvoje, kurį daugiau kaip 80% klientų pasirenka dėl gerų atsiliepimų ir rekomendacijų. Gilios technologinės bei procesų žinios, mažai kintanti specialistų komanda, patikrintos sprendimų diegimo bei projektų valdymo metodikos – visa tai leidžia siūlyti integruotus verslo procesų valdymo sprendimus Lietuvos ir užsienio rinkoms.

Softera Baltic

Microsoft Dynamics NAV sistemos aptarnavimo konsultantas (-ė)

Advert is valid until:2019-05-17
Job description:

Apie poziciją

Reagavimas į klientų užklausas, informacijos teikimas; Kilusių probleminių situacijų valdymas ir sprendimo užtikrinimas; Kliento poreikių analizė.

Mes siūlome

Švieži vaisiai kiekviena dieną; nemokama kava, arbata; įmonės renginiai: kartą per metus kelių dienų kelionė į užsienį (pernai Marokas, ankstesniais metais slidinėjimas Slovakijoj ir pan..). Kalėdiniai teminiai vakarėliai. Kiti smulkūs renginiai: programuotojų diena, tortų diena, sveikatos diena ir pan. Lankstus darbo grafikas, galimybė derinti su studijomis; Darbas pačiame miesto centre.

Reikalavimai

Verslo procesų supratimas; Atsakingas požiūris į klientų aptarnavimą, gebėjimas spręsti problemas; Labai geri organizaciniai, planavimo ir bendravimo įgūdžiai; Pasitikėjimas savimi net sudėtingose situacijose, gebėjimas valdyti stresines situacijas; Pareigingumas, atsakingumas ir rezultato siekimas.

Darbo laikas

8.30 - 17.30, laisvi savaitgaliai, lankstus darbo grafikas dirbant ne pilnu etatu, suderinama su studijomis.

Atlygis

Priklauso nuo patirties 1700 (neto)

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2019-05-17 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...