Air Hotel
Air Hotel – tai naujas, modernus ir stilingas viešbutis, įsikūręs visai šalia Kauno oro uosto.

Air Hotel, ЗАО

Viešbučio administratorius

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 170 €
Объявление действительно до:2021-03-31
Характер работы:60 valandų į mėnesį darbas pamainomis puikiai derinamas su studijomis (slenkantis darbo grafikas, dieninės ir naktinės pamainos). Viešbučio svečių priėmimas, registracija, kambarių rezervavimas, informacijos teikimas, atsiskaitymai (darbas su kasa), darbas su viešbučio apskaitos programa "Protel".


Требования к работнику:PUIKIOS anglų bei minimalios rusų kalbų žinios, reprezentatyvi išvaizda, komunikabilumas, sąžiningumas, kruopštumas, lankstumas.


Преимущества:Panašaus darbo patirtis.
Предприятие предлагает:Įdomų bei dinamišką darbą draugiškame kolektyve, socialines garantijas, nuolatinį darbą, motyvacinę sistemą.
Контактный телефон: +37065524179
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
http://www.airhotel.lt

Air Hotel, ЗАО


Air Hotel – tai naujas, modernus ir stilingas viešbutis, įsikūręs visai šalia Kauno oro uosto. Iki smulkmenų apgalvoti architektūriniai sprendimai, pažangios technologijos ir kokybiškos medžiagos leido sukurti ramybės ir poilsio oazę vienoje triukšmingiausių miesto vietų ir užtikrinti kokybišką poilsį mūsų svečiams. Mes ypatingai daug dėmesio skiriame kiekvieno keliautojo individualiems poreikiams, todėl siūlome apsistoti erdviuose ir patogiuose kambariuose su visais būtinais patogumais, pasimėgauti kavos ar arbatos puodeliu stilingoje poilsio zonoje ir nesijaudinti dėl artėjančio skrydžio ar atgauti jėgas po kelionės. Mūsų kvalifikuotas ir atsakingas personalas pasirūpins jūsų patogia viešnage, jums pageidaujant, pažadins reikiamu laiku ir visada palinkės gero kelio.
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2021-03-31 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...