randu.lt
SOFTERA – bene didžiausią patirtį ir specialistų komandą turintis Microsoft Dynamics sprendimų verslui (ERP/CRM) partneris Lietuvoje. Džiaugiamės, jog daugiau kaip 80 proc. klientų kreipiasi į Softerą dėl gerų atsiliepimų ir rekomendacijų. Gilios technologinės bei procesų žinios, mažai kintanti specialistų komanda, patikrintos sprendimų diegimo bei projektų valdymo metodikos – visa tai leidžia siūlyti integruotus verslo procesų valdymo sprendimus Lietuvos ir užsienio rinkoms.

UAB "Softera Baltic"

Microsoft Dynamics NAV sistemos aptarnavimo konsultantas(-ė)

Advert is valid until:2019-09-20
Job description:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Klientų poreikių analizė; - Reagavimas į klientų užklausas; - Informacijos teikimas; - Kilusių probleminių situacijų valdymas ir sprendimo užtikrinimas.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Dinamišką ir įdomų darbą profesionaliame ir draugiškame kolektyve; - Lankstų darbo grafiką, galima derinti su studijomis; - Darbą pačiame miesto centre; - Vietą stalo futbolo komandoje, tradicines kolektyvo keliones ir renginius.

Reikalavimai

- Būtini programavimo pagrindai; - Verslo procesų supratimas; - Atsakingas požiūris į klientų aptarnavimą, gebėjimas spręsti problemas; - Labai geri organizaciniai, planavimo ir bendravimo įgūdžiai; - Pasitikėjimas savimi net sudėtingose situacijose, gebėjimas valdyti stresines situacijas; - Pareigingumas, atsakingumas ir rezultato siekimas.

Darbo laikas

Nuo 8.30 iki 17.30, laisvi savaitgaliai, lankstus darbo grafikas dirbant ne pilnu etatu, suderinama su studijomis.

Atlygis

Nuo 400 EUR Į rankas, priklausomai nuo etato dydžio.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2019-09-20 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...