UAB "ŠVAISTŪNAS"

UAB "ŠVAISTŪNAS", Private limited liability company

Mėsos technologas

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 700 €
Advert is valid until:2017-10-31
Company activity field:Production
Job description:1.Vadovauti gamybinei veiklai, atsakyti už priimamų sprendimų padarinius.
2.Organizuoti gamybos struktūrinių padalinių darbą, efektyvų darbo vietų išdėstymą.
3. Tobulinti gamybą atsižvelgiant į socialinius ir rinkos prioritetus, didinti darbo efektyvumą, gerinti gaminamos produkcijos kokybę ir konkurencingumą.
4. Kontroliuoti produkcijos gamybą:
4.1. tikrinti, ar laikomasi technologinio proceso, ar sunaudojamų medžiagų kiekiai atitinka nurodytus gaminio technologinėje kortelėje;
4.2. prižiūrėti naujo gaminio gamybą, analizuoti technologinį procesą, sudaryti gaminio technologinę kortelę.
4.3. Kontroliuoti gamybos plano vykdymą.
Requirements for employee:Išsilavinimas: Aukštasis universitetinis
Profesija: Maisto produktų ir gėrimų technologas
Darbo patirtis: nuo 3 metų
Mokymo/studijų programa: Maisto produktų ir technologijos programos
Sugebėjimai: Moka dirbti kompiuteriu, Darbų saugos instrukcijų žinojimas
Papildomi sugebėjimai: darbo komandoje ir vadovavimo įgūdžiai;
atsakingas požiūris į darbą.
Contact phone number: +37068547681
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
UAB "ŠVAISTŪNAS"

UAB "ŠVAISTŪNAS", Private limited liability company

Uždaroji akcinė bendrovė "Švaistūnas" įkurta 1993 m. birželio 21d. Kaune. Tai moderni mėsos perdirbimo įmonė, užsiimanti maisto produktų gamyba, didmenine, mažmenine prekyba.

gamykla 003_1.jpggamykla_007.jpg

Pagrindinis įmonės principas-aukšta produkcijos kokybė, kuri pasiekiama naudojant aukščiausios rūšies žaliavas, naujas technologijas bei modernią įrangą.
More job adverts >>
This job advert has expired 2017-10-31 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...