randu.lt
ADVANTUS yra personalo paslaugų verslui įmonė. Advantus įmonių grupė veikia Baltijos šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Grupės pavadinimas ADVANTUS yra kilęs iš anglų kalbos žodžio “Advantage” – pranašumas. Advantus logotipe rašome „Personnel Advantage“, nes čia dirbantys žmonės kuria pranašumą mūsų klientams ir užsakovams. Mūsų misija – būti tiltu, operatyviai sujungiančiu darbdavius ir dirbti norinčius žmones.

UAB Advantus

Gamybos darbuotojai (-os) 19:00-01:00

Advert is valid until:2020-04-12
Job description:

Apie poziciją

Vienoje didžiausių ir stipriausių Europoje žuvies perdirbimo įmonių renkame naujas komandas darbui gamyboje! Darbas prie gamybinės linijos, pilnai apdorojant žuvies filė. Darbo grafikas: vakarinė pamaina 19:00-01:00 val. Apmokymai vyks apie savaitę laiko, dieninėje pamainoje slenkančiu grafiku: 07:00-19:00 val. Darbo vietoje +10 ... +12 laipsnių šilumos. Taikomi aukščiausi higienos ir sanitarijos reikalavimai, standartai. Darbo vieta: Kauno LEZ.

Mes siūlome

Pastovų, stabilų darbą modernioje įmonėje; Patogų darbo grafiką; Karjeros galimybes; Visas darbo priemones, aprangą ir kt. Užkandžiai pietų pertraukos metu; Įmonės renginiai, šventės ir kitos suteikiamos naudos.

Reikalavimai

Galimybė dirbti nurodytose pamainose; Galimybė savarankiškai vykti į/iš darbo; Kruopštumas, spartumas; Atsakingas požiūris į darbą ir darbo kokybę; Noras dirbti ir užsidirbti; Greita orientacija darbinėse situacijose.

Darbo laikas

DARBO GRAFIKAS PO APMOKYMŲ: vakarinė pamaina 19:00-01:00 val.

Atlygis

Nuo 5,45 EUR prieš mokesčius Nuo 5,45 €/val. neatskaičius mokesčių Naktį tarifas pusantro karto didesnis. + priedai už įvykdytas normas.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-04-12 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...