Kreatona

Kreatona, MB

El. parduotuvės siuntų pakuotojas

Atlyginimas atskaičius mokesčius510 €
Advert is valid until:2020-01-19
Job description:Kaune, Taikos pr. 141 ieškom žmogaus su vairuotojo pažymėjimu prisijungti prie 3 žmonių el. parduotuvės komandos siuntų pakuotojo pozicijai (avalynė/drabužiai/aksesuarai).

Pozicija labiau tinkama jaunam žmogui, bet neatmetam ir kitų variantų. Reikės dirbti kompiuteriu (LP EXPRESS lapelių generavimas, prekių įtraukimas į sandėlį ir į el. parduotuvę, Google Drive komunikacija ir pan.).

Pozicija labiau tinkama vaikinui, bet neatmetam ir kitų variantų. Dalinai fizinis darbas (reikės pakrauti / iškrauti supakuotas siuntas).
Teks pavairuoti mikroautobusiuką (Ford Transit 2008 m., kuras, žinoma, įmonės).

Darbo valandos - nuo 11 val. iki 20 val. Atlikus visus darbus galima anksčiau palikti ofisą (dažnai būna tarp 25-32 val. darbo per savaitę vietoj 40 val., priklauso nuo sezoniškumo).

Atlygis 750 EUR ant popieriaus (apie 510 EUR į rankas).

Darbo vietos privalumai - prekės už savikainą, dinamiškas ir įdomus darbas, galimybė prisijungti prie sparčiai augančios el. parduotuvės ankstyvoje stadijoje ir ateityje užimti aukštesnes pareigas (įmonės apyvarta 2019-ais metais paaugo dvigubai), galimybė užsidirbti bonusus už papildomai pavestas užduotis.

P. S. Tai ne kurjerio pozicija! Mikroautobusiuko vairavimas užims gal tik 10% viso darbo laiko. Labiau darbas ofise prie kompiuterio ir pakuojant siuntas.
Contact phone number: 868174778
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-01-19 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...