randu.lt
Grafton Recruitment yra viena didžiausių personalo atrankos įmonių Europoje. Daugiau nei 30 metų savo klientams teikiame kandidatų paieškos ir atrankos, nuolatinio ir trumpalaikio įdarbinimo paslaugas Čekijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovakijoje ir Lietuvoje. Galime jums padėti greičiau siekti svajonių karjeros - tiek patyrusiems savo srities profesionalams, tiek pradedantiems specialistams padėsime atrasti lūkesčius atitinkančias karjeros galimybes. Leiskite mums būti jūsų profesinės ateities architektais.

Grafton Recruitment Lithuania

Darbuotojų saugos ir sveikatos specialistas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 1500 €
Skelbimas galioja iki:2021-03-14
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Konsultuoti bei instruktuoti Bendrovės vadovus ir darbuotojus darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos, aplinkosaugos, nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų prevencijos klausimais; - Kontroliuoti darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos ir aplinkosaugos privalomų teisės aktų laikymąsi Bendrovėje, analizuoti rezultatus, teikti pasiūlymus; - Atlikti darbo vietų patikrinimus (Bendrovės objektai Lietuvoje ir užsienyje); - Rengti bei pildyti darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos ir aplinkosaugos norminius dokumentus; - Organizuoti, vykdyti mokymus ir atestavimus Bendrovės darbuotojams; - Organizuoti privalomus sveikatos tikrinimus, skiepijimus ir analizuoti rezultatus.

Reikalavimai

- Aukštasis elektrotechninis išsilavinimas (energetika/elektros inžinerija); - Darbuotojų saugos ir sveikatos specialisto pažymėjimas; - Apsaugos nuo elektros kategorija (AK); - Praktinė darbo patirtis darbo vietų patikrinimų objektuose, darbo elektros energetikos įmonėje patirtis – privalumas; - Darbuotojų saugos ir sveikatos teisės aktų išmanymas bei bendrųjų rizikos vertinimo ir darbuotojų saugos užtikrinimo principų žinojimas; - Puikūs lietuvių kalbos, geri anglų kalbos įgūdžiai, (vokiečių kalbos žinojimas – privalumas); - B kategorijos vairuotojo pažymėjimas.

Atlygis

Nuo 1.500 EUR prieš mokesčius Atlyginimas priklauso nuo turimos patirties, kvalifikacijos.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2021-03-14 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...