Straipsnių paieška
2014-05-09

Kas svarbiau: darbas ar šeima?

Tikriausiai daugelis išgirdę tokį klausimą tik nusišypso ir iškart išpyškina atsakymą, kad šeima. Tačiau ilgiau pagalvojus daugelis nebūna tokie užtikrinti. Todėl gerai pasvarstykime, kas vis dėl to svarbiau: darbas ar šeima?

Visuomenei modernėjant dauguma jaunų žmonių net nenori pagalvoti apie šeimą, kol neturi stabilaus pagrindo po kojomis. Stabilus pagrindas – pastovios pajamos, padėtis visuomenėje, būstas ir kiti svarbūs faktoriai leidžiantys jaustis užtikrintai. Dažniausiai visi šie „malonumai“ atsiranda tik padarius karjerą.

Nemažai jaunų žmonių karjeros siekia netausodami savęs, neskaičiuodami darbe praleistų valandų, neplanuodami atostogų t.y būdami visiškai atsidavę esamam darbui. Neskubėkime smerkti ar juoktis iš jų. Po kelių metų alinančio darbo jie dažnai tampa savo srities profesionalais. Darbo rinkoje tokių labai trūksta. Jie gali rinktis sau priimtiną darbo vietą, reikalauti norimo atlyginimo ir jaustis pakankamai komfortiškai. Ar tai blogai? Sprendimą priima kiekvienas asmeniškai. Šeimos planavimas turint pagrindą nėra smerktinas pavyzdys.

Darbe kiekvienas iš mūsų praleidžiame didžiausią gyvenimo dalį, todėl gerai jaustis savo darbo vietoje yra labai svarbu!!! Nuotaikos darbe turi tiesioginę įtaką nuotaikai šeimoje.

Yra teigiančių, kad tik laimingas žmogus šeimoje gali būti geras darbuotojas. Nesiginčijame. Linkime, kad niekada nereiktų atsakinėti į klausimą kas svarbiau: darbas ar šeima?

Jūsų vardas:
igoris
tomas ira isprotejes kai dirbti ne begalesi tai busi pensininkas tai ka darisi? busi venisas ir be darbo!!!!!
Tadas
geras Tomo komentaras
Tomas
Žinoma darbas. Kam ta šeima? Šeima tik trukdo dirbančiajam ir darbdaviui. Baltaodžiai senai iškeitė šeimą į darbą ir karjerą. Šeimas už juos kuria ir populiacijos didinimu rūpinasi imigrantai iš Azijos, Afrikos ir Lotynų Amerikos.
Ričardas
Be finansų nei moteris nei vaikai nebus patenkinti gyvenimu,tai kam kankinti aplinkinius ir save. Neveltui sakoma,kad darbas zmogų puošia.
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...