Ištiesk pagalbos ranką

Ištiesk pagalbos ranką, Общественное учреждение

Socialinio darbuotojo padėjėjas (a)- individualios priežiūros specialistas(ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius470―800 €
Объявление действительно до:2022-01-31
Характер работы:Ieškome socialinio darbuotojo padėjėjo , norinčio dirbti su raidos sutrikimų turinčiais vaikais! Jei Tu imlus, darbštus, geras ir mylintis vaikus žmogus – prisijunk prie mūsų komandos. Analizuoti ir gilintis į vaiko poreikius, socialinio elgesio sunkumus ir stiprybes, kartu su kitais komandos nariais ir vaiko tėvais sudaryti vaiko socialinių įgūdžių lavinimo planą, dirbti su vaikais individualiai ir grupėje, stiprinti vaiko socialinius įgūdžius, ugdyti jo savitvarką ir savarankiškumą. Kartu su kitais specialistais darbuotojas planuoti ir vykdyti vaikų užimtumą Centre, vesti užsiėmimus grupėse, planuoti išvykas už Centro ribų. Asmens higienos priežiūra (prausimas, maudymas, sauskelnių keitimas, pagalba tualete). Įvairūs ruošos darbai (dienos centro tvarkymas, maisto gaminimas kartu su vaikais) Laisvalaikio užimtumas (bendravimas, pasivaikščiojimai, išvykos). Užtikrinti higieninę ir bendrą tvarką dienos centre. Kita veikla, susijusi su socialine pagalba ir priežiūra Tai puiki galimybė dirbti įdomų ir tikrai prasmingą darbą Darbas komandoje su kitais Centro darbuotojais, lydėti vaikus grupinių užsiėmimų metu, kartu su Centro darbuotojais ir tėvais aptarti vaikų ugdymo plano įgyvendinimą, teikti pasiūlymus ir grįžtamą ryšį.
Требования к работнику:neteistumo pažyma
galiojanti medicininė knygelė
geri bendravimo įgūdžiai (gebėjimas įsijausti į vaiko išgyvenimus), atsakingumas, kantrybė, gebėjimas valdyti savo emocijas, paslaugumas, pasitikėjimas savimi

Преимущества:Noras dirbti ir gilintis į vaikų su autizmo spektro sutrikimais ar kita negalią turinčių vaikų socialinių įgūdžių lavinimo sritį. 
B kategorijos vairuotojo pažymėjimas
Предприятие предлагает:darbas pilnu etatu nuo 01.13 dienos  1 darbo vieta VDC Šypsena  Birutės g. 29a, Kaunas
Контактный телефон: 863315840
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Ištiesk pagalbos ranką http://pagalbavisoslietuvosseimoms.com/

Ištiesk pagalbos ranką, Общественное учреждение

VŠĮ”Ištiesk pagalbos ranką” savanoriška, savarankiška labdaros organizacija, turinti paramos gavėjo statusą. Mes renkame ir daliname labdarą, važiuojame į namus, lankome sunkiai besiverčiančias šeimas. Svarbiausiais tikslas, padėti sunkiai besiverčiančioms bei nelaimės ištiktoms šeimoms.
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2022-01-31 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...