Anglų Kalbos Studija

Anglų Kalbos Studija, Общественное учреждение

Учитель

Объявление действительно до:2020-02-06
Характер работы:Kviečiame jaunus, entuziastingus kūrybiškus mokytojus prisijungti prie AKS Dream Team! Mus reikalingi mokytojai dirbti su vaikais, suaugusiais ir įmonėmis Kaune bei Vilniuje.

Anglų Kalbos Studija - inovativi ir draugiška anglų kalbos mokykla mokanti visus - mažylius, paauglius, jų tėvelius bei didžiausias įmones Lietuvoje. Mūsų mokyklos tikslas - drauge suburti smalsius, besimokančiuosius kalbos bei energingus ir profesonalius kalbos mokytojus. Mūsų bendruomenė išsiskiria itin šilta ir betarpiška atmosfera, aukšto lygio mokymo standartais ir šiais laikais gan netradiciniu požiūriu į mokymą. Mūsų mokykla teikia pirmenybę ilgalaikiam ir sistemingam mokymui vardan vertingų žinių, o ne paskubomis graibstomai informacijai vardan sertifikato. Pas mus vaikai, moksleiviai ir suaugusieji mokosi anglų kalbos visais lygiais grupėse ir individualiai, įvairiu dienos metu, suteikiama galimybė pasirinkti skirtingus modulius, nuo įprastų bendrinių iki šnekamųjų, žodyno, gramatikos kursų ar ruošimo tarptautiniams egzaminams. Organizuojame vasaros, žiemos bei savaitgalio stovyklas vaikams ir jaunimui. Anykščiuose rengiamos išvykstamosios stovyklos paaugliams. Anglų Kalbos Studija - MOKYTIS SMAGU!

Требования к работнику:- Anglų kalbos mokėjimas;
- Komunikabilumas;
- Noras ir gebėjimas dirbti su mokiniais
Предприятие предлагает:Lankstų darbo grafiką.
Контактный телефон: 860759971
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Anglų Kalbos Studija http://www.anglustudija.lt

Anglų Kalbos Studija, Общественное учреждение

Anglų kalbos studija – moderni kalbų mokykla Vilniuje (Žvėryne, Jeruzalėje, Naujamiestyje bei Pašilaičiuose) ir Kaune (Žaliakalnyje), įkurta 2009 metais. 
AKS rasite įspūdingą kursų įvairovę vaikams, moksleiviams, suaugusiems bei įmonėms. Pagrindinė mūsų teikiama paslauga - anglų kalbos kursai - pritaikyta kiekvieno poreikiams: galite rinktis bendrinius, itin populiarius šnekamuosius ar verslo kalbos kursus, taip pat išmėginti specializuotus modulius teisininkams ar medikams. AKS rasite ir niekur kitur neorganizuojamų gramatikos, žodyno bei tarimo specializuotų kursų. Moksleiviai bei studentai kviečiami ruoštis IELTS, SAT, GMAT bei TOEFL kursams su tarptautinių egzaminų specialistais iš viso pasaulio. Vaikams nuo trejų metų rengiamos pamokos derinamos su dailės, muzikos bei vaidybos užsiėmimais. 
Anglų kalbos studija yra akredituotas kalbų centras, turintis teisę tikrinti pretendentų į valstybės tarnautojų pareigas anglų kalbos žinias. 

Nenustebkite, jei jus, atvykusius į pamoką AKS, pasitiks vienas ar net keli smalsūs keturkojai. Anglų kalbos studija –  mokykla, draugiška gyvūnams.
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2020-02-06 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...