randu.lt
Lietuvos paštas yra didžiausia pašto paslaugų teikimo bendrovė šalyje. Puoselėdami gilias tradicijas ir teikdami kokybiškas paslaugas esame užsitarnavę gyventojų ir verslo partnerių pasitikėjimą. Šiandien Lietuvos paštas savo klientams gali pasiūlyti ne tik pašto, bet ir logistikos, finansinio tarpininkavimo bei įvairias elektronines paslaugas. Bendrovė sparčiai auga ir tobulėja, todėl kviečiame prisijungti ir papildyti mūsų veržlią ir patikimą komandą! Apie atrankos rezultatus informuosime tik į pokalbį pakviestus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame. Kandidatuodami Jūs pateikiate savo asmens duomenis akcinei bendrovei Lietuvos paštui. Šie asmens duomenys tvarkomi atrankos į bendrovės darbuotojus vykdymo tikslu ir sutikimo pagrindu iki atrankos proceso pabaigos. Pozicijų, į kurias atranka vykdoma nuolat ir nenutrūkstamai, atveju Jūsų pateikti asmens duomenys bus saugomi 1 metus nuo duomenų gavimo dienos. Informacija apie šias pareigybes ir kita informacija apie asmens duomenų tvarkymą: https://www.post.lt/lt/privatumo-politika.

AB Lietuvos paštas

Vyresnysis laiškininkas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 680 €
Skelbimas galioja iki:2019-11-02
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Būsi atsakingas už naujai priimtų laiškininkų apmokymus; - Laiškininkų pavadavimo metu, būsi atsakingas už pašto korespondencijos siuntų, periodinių spaudos leidinių, reklamos, pensijų ir kitų socialinių išmokų pristatymą bei paslaugų ir prekių pardavimą Kauno miesto ir rajono apylinkės teritorijoje.

Mes siūlome

- Stabili darbo vieta, sparčiai tobulėjančioje įmonėje; - Visos socialinės garantijos; - Laiku mokamas atlyginimas ir papildoma darbo užmokesčio dalis, mokama bendrovėje nustatyta tvarka; - Kompensuojamos kuro sąnaudos ir automobilio amortizacija.

Reikalavimai

- Sąžiningumas, pareigingumas, atsakingas požiūris į pavestas užduotis; - Puikus lietuvių kalbos mokėjimas; - Darbo patirtis klientų aptarnavimo srityje (privalumas); - Vairuotojo pažymėjimas (B kategorija).

Darbo laikas

Nuo pirmadienio iki šeštadienio, pagal pavaduojamojo darbo grafiką.

Atlygis

Nuo 680 EUR prieš mokesčius

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-11-02 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...