Baltic plastic products, UAB

Vyr. buhalteris (-ė)

Skelbimas galioja iki:2017-11-30
Įmonės veiklos sritis:Gamyba
Darbo pobūdis:Buhalterinės apskaitos vedimas. Banko operacijos;
Ataskaitų Sodrai, VMI, RC ir t.t. ruošimas ir pateikimas; Eksporto, importo dokumentų registravimas ir apskaita; Skolų likučių derinimas;
Sąskaitų išrašymas, pajamavimas; Kuro apskaitos vedimas; Atsiskaitymų su atskaitingais asmenimis apskaita ir kontrolė; Komandiruočių išlaidų apskaita ir kontrolė; Kitų tiesioginio vadovo pavedimų ir užduočių vykdymas. Pagalba komercijos skyriui.

Patirtis dirbant buh. programa "Būtent" - privalumas.
Kontaktinis telefonas: +370 698 25595
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
http://petcap.com

Baltic plastic products, UAB

UAB Baltic plastic products - šiuolaikiška įmonė, savo veiklą pradėjusi dar 2004m. Naudojant naujausią įrangą, pažangiausias technologijas bei aukščiausios rūšies medžiagas įmonė savo klientams gali pasiūlyti aukščiausios kokybės kamštelius įvairiausiai tarai: PET buteliams, stiklainiams, vaistiniams buteliukams ir t.t. Kvalifikuotas personalas, lankstus įmonės valdymas, patraukli produkcijos pakuotė bei naujausios technologijos visuomet padeda mums ir mūsų partneriams siekti savo tikslų bei geresnių rezultatų.

UAB Baltic foil - įmonė, kurioje dirba didelę patirtį turintys darbuotojai. Pagal kliento pageidavimus, įvairią polietileno plėvelę ir polietileno pakuotę gaminanti įmonė, veiklą pradėjusi vykdyti 2010 metais. Dėka sukauptos patirties, modernios įrangos bei didelę patirtį turinčių darbuotojų, produkciją gaminame kokybiškai ir greitai.

UAB Litoplast - kompanija, gaminanti aukščiausios kokybės PET ruošinius gazuotiems ir negazuotiems gėrimams. Mūsų klientai - mūsų sėkmės paslaptis. Nuolat bendraudami su savo klientais bei gilindamiesi į jū lūkesčius, galime pasiūlyti jų poreikius atitinkančius gaminius. Įmonė įkurta 2009 metais ir nuo to laiko sparčiai bei užtikrintai žengia į priekį, kaip patikimas verslo partneris.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2017-11-30 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...