randu.lt
2008 m. laipiojimo entuziastų įkurta nedidelė „Miegančių dramblių“ salė 2015 metais išaugo į vieną didžiausių laipiojimo centrų Baltijos šalyse. Čia daug šviesos ir erdvės, viskas yra sukurta mūsų pačių rankomis ir iš širdies. Salę planavome ir statėme su aiškia vizija būti ne tik laipiotojų centru Kaune, bet ir kasdiene jaukia susitikimo vieta po dienos darbų ar studijų visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems kauniečiams. Laipiojimas mums – tai gyvenimo būdas ir laisvalaikio veikla, kupina naujų potyrių, laimės, judėjimo ir tikrų draugų. Be jo nebeįsivaizduojame savo gyvenimo. Laipiojimo entuziastams Lietuvoje pavadinimas „Miegantys drambliai“ puikiai žinomas jau dešimtmetį ir dažniausiai esame vadinami tiesiog MD. Kasdien centre sutiksite bent vieną iš mūsų, nes čia laipiojame, dirbame ir tai yra mūsų antrieji namai. Mums svarbu jus sutikti su šypsena, pakalbinti, pamokyti laipiojimo ar asmeniškai patarti renkantis inventorių ir paslaugas, bei gyvai išgirsti jūsų pasiūlymus. Tokia pat nuoširdi ir paprasta yra mūsų dramblių komanda, kurią laikome savo šeima! Visi kartu mes esame tam, kad Lietuvoje būtų kuo daugiau laipiojimą mylinčių žmonių!

UAB "Laipiojimo centras"

Vaikų švenčių instruktorius - vedėjas

Atlyginimas atskaičius mokesčius300―350 €
Skelbimas galioja iki:2020-01-17
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Aktyvių, laipiojimo centre organizuojamų, vaikų švenčių programų kūrimas, instruktavimas-vedimas; Bendravimas su klientais (vaikais ir jų tėveliais) Šventės paruošimas (susitvarkymas, minimalus stalo dekoravimas),susitvarkymas po šventės Bendradarbiavimas su kolektyvu, komandinis darbas.

Mes siūlome

Junkis prie mūsų, nes mes: Darbo santykius grindžiame tarpusavio pagarba ir pasitikėjimu bei palaikymu. Puoselėjame žmogiškąsias vertybes, įmonėje taikome socialinius ir skaidrios veiklos principus. Turime 10 metų aktyvaus darbo patirtį laipiojimo sporto ir laisvalaikio srityje Lietuvoje. Tikime savo atliekama misija ir esame nuoširdi bei darbšti komanda. Mes taip pat rūpinamės: Jūsų galimybėmis augti ir tobulėti nišinėje sporto veiklos srityje. Galimybėmis neformaliai kelti kvalifikaciją iki norimos darbo pozicijos įmonėje. Jūsų asmeninių ir profesinių tikslų siekimu, motyvacija bei pozityvia aplinka. Skania kava ir arbata susitikimų metu :)

Reikalavimai

Esi atsakingas, labai rimtai žiūri į darbą, bet esi savotiškai pakvaišęs, kaip mes! ? Esi atsakingas ne tik darbo požiūriu, bet ir atsakingai vartoji, rūšiuoji ir myli mūsų Žemę!? Esi punktualus, tvarkingas, bet kartu ir labai meniškos sielos ir širdyje vis dar esi vaikas, mėgstantis žaisti!? Ieškome Tavęs, jeigu esi pasiryžęs dirbti penktadienio vakarais ir šeštadieniais ir sekmadieniais.? Ieškome Tavęs, jeigu vasarą planuoji nutrūktgalviškai praleisti dramblių stovyklose, kaip super vadovas!? Ieškome Tavęs, jeigu Tu mėgaujiesi palaikydamas tvarką savo darbo vietoje ir ne tik!? Ieškome Tavęs, jeigu Tu mėgaujiesi priimant svečius ir žinai kaip sukurti nuostabiausią šventę vaikui, nes ji gi tik kartą metuose!?? Mes esame pasiruošę atverti Tau savo širdis atiduoti savo patirtį, žinias, jeigu tik Tu atversi mums savąją. Labiau už bet ką, vertiname atvirumą ir bendravimą, nes tai yra neatsiejama dirbant komandinį darbą.❤️.

Darbo laikas

Darbas dažniausiai penktadienio vakarais 17 val ir savaitgaliais nuo 10 iki 21 val.

Atlygis

300 - 350 EUR prieš mokesčius Atlyginimas gali šiek tiek kilti jeigu būsite motyvuotas tobulėti, gerai atlikti darbą, arba išdirbsite daugiau valandų.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-01-17 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...