Ištiesk pagalbos ranką

Ištiesk pagalbos ranką, VŠĮ

Socialinis pedagogas

Atlyginimas atskaičius mokesčius600―800 €
Skelbimas galioja iki:2022-04-30
Darbo pobūdis:Kurti ir stiprinti žmonių ryšius, planuoti ir organizuoti Vaikų dienos centro (toliau-VDC) paslaugų teikimą. Aktyviai bendradarbiauti su švietimo ir ugdymo, užimtumo ir kitų sričių darbuotojais, Centro specialistais (socialiniais darbuotojais, psichologais), bendruomenės nariais, savanoriais. Teikti tiesioginiam vadovui informaciją ir siūlymus dėl VDC teikiamų paslaugų organizavimo ir kokybės, probleminių situacijų sprendimo. Ugdyti, palaikyti vaiko gebėjimus savarankiškai spręsti jam iškylančias socialines problemas, inicijuoja pokyčius vaiko socialiniame gyvenime, tam panaudojant paties vaiko galimybes bei bendruomenės išteklius. Inicijuoti ir įgyvendinti veiksmus, mažinant vaikų socialinę atskirtį, skatinant jų socialinę integraciją į visuomenę, siekiant užkirsti kelią galimoms vaiko problemoms atsirasti, vykdant kitą prevencinę socialinę veiklą.Bendradarbiaudamas su kitais specialistais vertina indvidulius vaiko poreikius, pagalbos poreikį, teikiamų paslaugų efektyvumą, inicijuoja (esant poreikiui) darbo metodų, formų keitimą. Pildyti VDC lankančių asmenų registracijos žurnalą ir indvidualių darbo su vaiku ir jo šeimos nariais planus. Inicijuoja prašymų, sutarčių su VDC lankytojų tėvais pasirašymą.Vadovo pavedimu rengia VDC veiklos planus. Atsakingai vesti reikalingą dokumentaciją, užtikrina informacinių duomenų tinkamą saugojimą, jų konfidencialumą. Supažindinti VDC lankančius vaikus su elgesio taisyklėmis, organizuoti darbų saugos, saugaus eismo ir kt. instruktažus vaikams. Organizuoti VDC vaikų laisvalaikį, atsižvelgiant į jų poreikius ir polinkius, užtikrinti visų vaikų užimtumą, saviraiškos galimybių tenkinimą. Inicijuoti ir vykdyti VDC veiklos programas, projektus. Bendrauti su vaiko artimaisiais, informuoti apie vykstančius pakitimus vaiko gyvenime savo kompetencijos ribose.  Vykdyti vaikų ir suaugusiųjų neformaliojo švietimo, socialinės reabilitacijos ir kitas programas .Plėtoti jaunųjų savanorių saviugdą.
Reikalavimai darbuotojui:Turėti aukštąjį socialinių mokslų studijų srities išsilavinimą, turėti socialinio darbo kvalifikacinį (profesinio bakalauro, bakalauro, magistro) laipsnį arba turėti socialinės pedagogikos kvalifikacinį (profesinio bakalauro, bakalauro, magistro) laipsnį ar socialinio pedagogo kvalifikaciją
Žinoti ir gebėti taikyti pirmosios medicininės pagalbos teikimo būdus.
Žinoti ir gebėti taikyti Lietuvos socialinės apsaugos sistemą, socialinės
apsaugos ir žmogaus teisių apsaugos sritį reglamentuojančius teisės
aktus. Kelti kvalifikaciją pagal funkcijoms vykdyti nustatytus
kvalifikacinius reikalavimus.
Turėti kompiuterinio raštingumo (Word, Excel, Power point, Outlook),
naudojimosi moderniomis ryšių ir informacijos rengimo, saugojimo,
paieškos, perdavimo priemonėmis įgūdžių.
Turėti konfliktų valdymo, efektyvaus bendravimo ir bendradarbiavimo,
sprendimų priėmimo, planavimo ir veiklos organizavimo žinių bei jas
taikyti praktiškai.
Žinoti etikos standartus, reikalavimus profesiniam tobulėjimui ir juos
taikyti praktikoje.
Privalumai:B kategorija ir nuosavas automobilis
Įmonė siūlo:Darbas vaikų dienos centre 
Kontaktinis telefonas: 863315840
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Ištiesk pagalbos ranką http://pagalbavisoslietuvosseimoms.com/

Ištiesk pagalbos ranką, VŠĮ

VŠĮ”Ištiesk pagalbos ranką” savanoriška, savarankiška labdaros organizacija, turinti paramos gavėjo statusą. Mes renkame ir daliname labdarą, važiuojame į namus, lankome sunkiai besiverčiančias šeimas. Svarbiausiais tikslas, padėti sunkiai besiverčiančioms bei nelaimės ištiktoms šeimoms.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2022-04-30 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...