randu.lt
Lietuvos paštas yra didžiausia pašto paslaugas teikianti bendrovė šalyje. Mūsų veržlios ir patikimos komandos nariu gali tapti kiekvienas, kuris atsakingai žiūri į darbą, nebijo mokytis ir nori tobulėti. Kviečiame prisijungti ir papildyti profesionalių Lietuvos pašto darbuotojų gretas! Apie atrankos rezultatus informuosime tik į pokalbį pakviestus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame. Kandidatuodami Jūs pateikiate savo asmens duomenis akcinei bendrovei Lietuvos paštui. Šie asmens duomenys tvarkomi atrankos į bendrovės darbuotojus vykdymo tikslu ir sutikimo pagrindu iki atrankos proceso pabaigos. Pozicijų, į kurias atranka vykdoma nuolat ir nenutrūkstamai, atveju Jūsų pateikti asmens duomenys bus saugomi 1 metus nuo duomenų gavimo dienos. nformacija apie šias pareigybes ir kita informacija apie asmens duomenų tvarkymą: https://www.post.lt/lt/privatumo-politika.

AB Lietuvos paštas

SKIRSTYTOJAS (-A) (KAUNO LOGISTIKOS CENTRAS)

Atlyginimas atskaičius mokesčius500―1000 €
Skelbimas galioja iki:2019-10-28
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Priimti, atrinkti ir pakuoti prekes; - Dalyvauti prekių inventorizacijose; - Dirbti su sandėlių valdymo sistema (SVS).

Mes siūlome

Ką mes Tau siūlome: - stabilią darbo vietą sparčiai tobulėjančioje bendrovėje; - apmokymus neturintiems darbo patirties; - visas socialines garantijas; - papildomus priedus, priklausančius nuo darbo rezultatų; - laiku mokamą atlyginimą.

Reikalavimai

Mes tikimės, kad Tu: - esi darbštus, pareigingas, atsakingai žiūri į pavestas užduotis; - moki dirbti kompiuteriu.

Darbo laikas

Darbo grafikas - pamaininis darbo grafikas nuo pirmadienio iki penktadienio; Darbo laikas - nuo 6:00 iki 14:30 val. ir nuo 14:30 iki 23:00 val. (I savaitę dirbama rytiniu, kitą savaitę - popietiniu darbo grafiku).

Atlygis

500 - 1.000 EUR į rankas Mokami papildomi priedai, priklausantys nuo darbo rezultatų.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-10-28 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...