Raudondvario dvaras

Raudondvario dvaras, VŠĮ

Sargas

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 396 €
Skelbimas galioja iki:2020-01-31
Darbo pobūdis:Ieškomas sargas, dvaro parko teritorijos prižiūrėtojas. Daugiau info. tel. +370 640 35936
Reikalavimai darbuotojui:
  • Atsakingumas
  • Darbštumas
  • Sąžiningumas
  • Neturėjimas žalingų įpročių

Įmonė siūlo:Visos socialinės garantijos
Kontaktinis telefonas: +370 640 35936
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Raudondvario dvaras http://www.raudondvariodvaras.lt/

Raudondvario dvaras, VŠĮ

Raudondvario pilies dvaras – XVII a. pradžios Lietuvos renesanso architektūros paminklas. Dvaras stūkso Nevėžio dešiniojo kranto aukštutinėje terasoje, šalia Nevėžio ir Nemuno santakos, 9 km. nuo Kauno Jurbarko kryptimi. Raudondvario ansamblio pagrindinis pastatas – XVII a. antrosios pusės pilis–rūmai su bokštu. Rūmai, kartu su 3,8 ha parko teritorijoje išsidėsčiusiais dviem oficinų pastatais, oranžerija, arklidėmis ir ledaine, sudaro vieningą dvaro ansamblį.

Šiandien Raudondvario dvaras savo svečius pasitinka atsinaujinusiais pastatais, sutvarkytu 3,8 ha parku ir daugybe renginių. Buvusioje grafų ledainėje veikia Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras, teikiantis ekskursijų, edukacijų paslaugas. Greta stovi egzotiškais augalais garsėjusi grafų Tiškevičių oranžerija, kuri dabar yra prabangus restoranas ir puiki vieta pokyliams bei konferencijoms rengti.
Viena pagrindinių Raudondvario dvaro ansamblio puošmenų – pilis, grafų Tiškevičių paversta kultūros ir menų židiniu, kurioje šiandien rengiamos konferencijos, parodos, koncertai, valstybinių dienų minėjimai, santuokų ceremonijos bei veikia Kauno rajono muziejus. Nemažiau įspūdingos ir XIX a. neogotikinės arklidės, kurios duris nuo šiol atveria, kaip Raudondvario dvaro menų inkubatorius. Jame įrengta mobili teatro ir koncertų salė, meno ir fotografijos galerija bei jaunųjų menininkų rezidencijos. Raudondvario dvaro menų inkubatorius taip pat gali pasigirti ir didžiaisiais partneriais: Nacionalinis Kauno dramos teatras, Kauno valstybinis muzikinis teatras, Kauno valstybinė filharmonija, Lietuvos Fotomenininkų Sąjungos Kauno Skyrius ir akordeono virtuozas Martynas Levickis.
Raudondvario dvaras kviečia ne tik mėgautis parko ramybe, bet ir kartu dalyvauti metų kultūriniuose renginiuose: festivaliai „Rudens sambariai“, „Land Art“, didžiausia metų šventė, mininti Valstybės dieną, „Lietuva Raudondvario dvare“, bei žiemos šventinį laikotarpį Kauno rajone pradedanti Kauno rajono Kalėdų eglutės įžiebimo šventė.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-01-31 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...