randu.lt
AB „Vakarų laivų gamykla“ įmonių grupė yra viena didžiausių inžinerinės pramonės įmonių Lietuvoje, kuri vienija 18 įvairios specializacijos įmonių. Įmonių grupės pagrindinės veiklos yra laivų statyba, laivų remontas ir modernizavimas, uosto krovos darbai bei sandėlių nuoma, metalo konstrukcijų gamyba, metalo apdirbimas ir cinkavimo paslaugos, techninio tiekimo bei transporto paslaugos. UAB „Elme transportas“ teikia krovinių gabenimo tarptautiniais ir vietiniais maršrutais bei ekspedicijos paslaugas, taip pat užsiima įvairios technikos, įrangos, įrenginių nuoma. Pagrindinis UAB „Elme transportas“ Klientas – AB „VLG“ grupės įmonės, tačiau teikiamos paslaugos tikrai gali būti įdomios ir išorės Klientams.

UAB "Elme transportas"

Projektų vadovas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1000―1200 €
Skelbimas galioja iki:2019-09-24
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Jums patikėsime pastolių, keltuvų ir kitų kėlimo įrenginių nuomos, kaip savarankiškos įmonės paslaugos, išvystymą nuo ilgalaikių ryšių su Klientais užmezgimo iki komandos suformavimo.

Mes siūlome

Su asmeniniais rezultatais susietą motyvuojantį darbo užmokestį; Nuolatinį darbą įmonėje, kuri priklauso vienai didžiausių įmonių grupių Vakarų Lietuvoje; Galimybę toliau tobulėti darbo vietoje, pagalbą ir kolegų konsultacijas pradėjus dirbti; Išankstinį vadovo pasitikėjimą ir galimybę priimti sprendimus; Iniciatyvoms draugišką ir pokyčiams palankią darbo aplinką; Nelaimingų atsitikimų draudimą visą parą ir visame pasaulyje.

Reikalavimai

Manome, kad Jums geriausiai sektųsi, jei Jūs: Turite aukštąjį inžinerinės arba techninės krypties išsilavinimą; Esate dirbęs (-usi) su panašios apimties ir/ar specifikos projektais; Gerai kalbate ir rašote rusų bei anglų kalbomis; Turite lyderio savybių, gebate vadovauti žmonėms, planuojate savo ir kitų laiką, keliate sau ambicingus tikslus ir turite planą, kaip juos įgyvendinti; Esate lankstus (-i), atkaklus (-i), optimistiškas (-a); Vairuojate automobilį bei galite keliauti darbo reikalais.

Darbo laikas

I-IV 7:00 - 16:00, V 7:00 - 15:00

Atlygis

1.000 - 1.200 EUR į rankas. Galutinė suma priklausys nuo kandidato (-ės) profesinių įgūdžių, susitarto motyvacinio paketo.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-09-24 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...