RAMCHOS

RAMCHOS, UAB

Praktikantas - vadybininkas (ė) / administratorius (ė), Praktika

Skelbimas galioja iki:2017-11-13
Įmonės veiklos sritis:Prekyba
Darbo pobūdis:Darbo aprašymas:

Siūlome praktikantui dirbti vadybininku/administratoriumi, norinčiam įgyti patirties pardavimų ir įmonės administravimo srityse. Praktikantas turės galimybę susipažinti su įmonės siūlomomis prekėmis bei paslaugomis, ofiso darbu, naujų klientų paieška interneto sistemose. Kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo ir įgyti praktinės patirties įvairiuose įmonės darbuose, susipažinti su pardavimais ir kitais verslo procesais augančioje įmonėje.
Darbas puse arba visu etatu.
Tikslus praktikos laikotarpis derinamas individualiai.

Reikalavimai:

Kompiuterinis raštingumas (ypač Excel), kainodaros išmanymas, gebėjimas dirbti telefoniniuose pardavimuose, sisteminti informaciją.
Pasitikėjimas savimi, drąsa, geri komunikaciniai įgūdžiai, greitas loginis mąstymas bei orientacija, atsidavimas darbui, atsakingumas, gebėjimas greitai ir efektyviai spręsti problemas, savarankiškumas, iniciatyvumas, orientacija į rezultatus, imlumas naujovėms bei atidumas.

Privalumai:

Anglų, rusų, ispanų ar lenkų kalbos mokėjimas.

Mes jums siūlome:

Vertingą patirtį, įdomų darbą su plačiu prekių spektru, žinias apie tarptautinę prekybą, draugišką kolektyvą bei karjeros galimybes.
Galimybę įsidarbinti atlikus praktiką.

Vieta: Mituvos g. 5, Kaunas

Jei susidomėjote, CV lietuvių kalba (jo pavadinime turi būti jūsų vardas ir pavardė) su nuotrauka prašome siųsti el. paštu ***, laiško temoje būtinai nurodant "Praktikanto - vadybininkės (o)/administratoriaus(ės) pozicijai Kaune".

Apie darbdavį:

UAB "RAMCHOS"
Įmonė įsteigta daugiau nei prieš 13 metų. Pagrindinė veikla - įvairių modelių natūralių karvės ir avies kailio kilimų bei interjero aksesuarų, tentinių ir kitų ugniai ir vandeniui atsparių audinių, skaidrių stogo lakštų, šiltnamių ir kt. prekyba. Daugelis prekių iš Argentinos.
UAB RAMCHOS dirba Kaune, o taip pat Buenos Airėse (Argentinoje).
Kadangi pati tikrina prekių kokybę Argentinoje ir jas importuoja, UAB RAMCHOS vilioja kainos patrauklumu ir pasirinkimo galimybėmis.
Kontaktinis telefonas: 867881119
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
RAMCHOS http://www.ramchos.lt

RAMCHOS, UAB

Pagrindinė UAB RAMCHOS veikla - bituminės banguotos stogo dangos, tentinių medžiagų, o taip pat įvairių modelių natūralaus kailio kilimų (karvės formos bei pasiūtų) bei plačios interjero detalių gamos ir kitų prekių importas ir eksportas, didmeninė ir mažmeninė prekyba Lietuvoje bei kaimyninėse šalyse.
Įmonė yra keleto Argentinos fabrikų išskirtinė atstovė Lietuvoje ir Rytų Europoje, tarp jų vieno didžiausio pasaulyje bituminių banguotų lakštų fabriko KARTONSEC.
UAB RAMCHOS dirba Kaune, o taip pat Buenos Airėse (Argentinoje).
Kadangi pati tikrina prekių kokybę Argentinoje ir jas importuoja, UAB RAMCHOS vilioja kainos patrauklumu ir pasirinkimo galimybėmis.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2017-11-13 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...