randu.lt
Įkurta JAV 1907 m. kaip kurjerinė kompanija, UPS išaugo į didžiulę tarptautinę korporaciją, kurios prekės ženklas yra vienas žinomiausių ir labiausiai vertinamų pasaulyje. UPS tapo didžiausia pasaulyje siuntų pristatymo kompanija ir pirmaujančiu specializuotų transportavimo ir logistikos paslaugų tiekėju. Kiekvieną dieną UPS valdo siuntų, informacijos ir finansinius srautus daugiau nei 200 pasaulio šalių ir teritorijų.

UAB Skubios siuntos, Įgaliotasis UPS atstovas Lietuvoje

Pardavimų vadybininkė (-as)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1160―1487 €
Skelbimas galioja iki:2019-10-17
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

* Esamų klientų konsultavimas bei paslaugų pardavimas telefonu. * Aktyvi naujų klientų paieška, jų poreikių išsiaiškinimas ir paslaugų pardavimas. * Nestandartinių situacijų sprendimas, pagalba klientams. * Nuolatinis bendradarbiavimas su kolegomis.

Mes siūlome

Mes visada ieškome geriausio sprendimo. Esame sąžiningi ir klientui parduodame tik tai, ko jam išties reikia. Esame logistikos profesionalai ir noriai dalinamės savo žiniomis tiek su kolegomis, tiek su klientais. Tobulėjame kasdien kartu.

Reikalavimai

Mes tikimės, kad Tu: * Esi baigęs/-usi aukštąjį mokslą (gali būti paskutinių kursų studentas/-ė). * Su klientais susikalbėtum anglų ir/ar rusų kalba. * Laisvai bendrauji su skirtingų tipų žmonėmis * Moki bendradarbiauti komandoje. * Gebi greitai reaguoti bei spręsti nestandartines situacijas. * Planuoji savo laiką ir įgyvendini suplanuotus tikslus. * Esi sąžininga, atsakinga, kūrybiška bei empatiška asmenybė.

Darbo laikas

Darbo laikas 08:00-17:00 val.

Atlygis

1.160 - 1.487 EUR prieš mokesčius Papildomai: aiški premijavimo sistema, priklauso nuo rezultato

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-10-17 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...