randu.lt
Transcom – vienas lyderiaujančių pasaulyje kontaktų centrų, teikiantis profesionalias klientų aptarnavimo, pardavimų, techninės pagalbos, skolų valdymo paslaugas. Transcom veikia 20-yje pasaulio šalių. Įmonė dirba su didžiausiomis įmonėmis/žinomiausiais prekiniais ženklais iš energetikos, finansų, logistikos, paslaugų, turizmo bei kitų sektorių. Transcom visame pasaulyje dirba daugiau nei 27 000 darbuotojų, kuriančių išskirtinę Klientų patirtį kasdien. Daugiau apie kontaktų centrą bei atviras pozicijas: lt.transcom.com/lt/careers

TRANSCOM WORLDWIDE VILNIUS, UAB

Pardavimų specialistas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius454―664 €
Skelbimas galioja iki:2020-02-20
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbas su išeinančiais skambučiais finansų srityje - skambinama esamiems klientams, kuriems galima pasiūlyti geresnius paskolų pasiūlymus. Darbas su aktyviais pardavimais, naujų klientų ieškoti nereikia, "šaltieji" pardavimai nevykdomi.

Mes siūlome

- Dinamišką ir leidžiantį tobulėti darbo pobūdį - Įvadinius mokymus, kurių metu susipažinsi su darbo specifika - Įgyti vertingos pardavimų patirties - Karjeros galimybes, 90% mūsų vadovų yra užaugę viduje!

Reikalavimai

Tikimės, kad tu: - Esi komunikabilus ir atkaklus - Pasižymi greita orientacija - Gebi įtikinančiai papasakoti apie parduodamą produktą ar paslaugą

Darbo laikas

Skyriaus darbo laikas I-V 8:00 - 20:00 ir VI-VII 10:00-19:00, bet įprastai darbuotojai dirba I-V, darbo valandomis 8 - 17val.

Atlygis

454 - 664 EUR į rankas Mokymų laikotarpiu mokamas Lietuvos Respublikos įstatymus atitinkantis minimalus valandinis atlyginimas.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-02-20 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...