randu.lt
Park Inn by Radisson yra sparčiai pasaulyje besiplečianti kompanija, siūlanti asmeninį ir profesinį tobulėjimą bei karjeros galimybes. Mes kuriame įsimintinas akimirkas sau ir svečiams, vertiname atvirą ir nuoširdų bendravimą, ugdome talentus. Park Inn by Radisson priklauso Radisson Hotel Group viešbučių tinklui. Tai tarptautinį pripažinimą pelniusi viešbučių grupė, kurios viešbučiai mėgstami svečių dėl aukšto aptarnavimo standartų ir inovatoriškų koncepcijų. Viešbutyje yra įrengti 206 kambariai, 140 vietų restoranas, 40 vietų baras bei modernus konferencijų ir renginių centras su 8 daugiafunkcinėmis salėmis. Jei Jus domina darbas pasluagų sferoje, mėgstate ir mokate bendrauti, esate paslaugus ir iniciatyvus, sąžiningas, kviečiame Tapti komandos nariu.

UAB "Hotel Neris"

Padavėjas (-a)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 400 €
Skelbimas galioja iki:2019-10-24
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbas 4* tarptautiniame viešbutyje, malonus ir paslaugus svečių aptarnavimas viešbučio restorane pusryčių, pietų metu, darbas lanksčiu grafiku, pilnas arba pusė etato, pamainomis

Mes siūlome

Mes siūlome: - Galimybę dirbti lanksčiu darbo grafiku; - Stabilų atlyginimą; - Darbą ir patirtį tarptautinėje kompanijoje.

Reikalavimai

- Geras anglų kalbos žinojimas; - Panašaus darbo patirtis būtų privalumas; - Mokėjimas bendrauti su svečiais; - Darbas komandoje; - Noras tobulėti ir siekti komandos tikslų, profesionalumo; - Sąžiningumas ir paslaugumas.

Darbo laikas

6:00 - 15:00 (į darbą atvežame), grafikas slenkantis, pilnas etatas, darbas ne sezoninis

Atlygis

Nuo 400 EUR į rankas Priklauso nuo patirties

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-10-24 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...