randu.lt
SOFTERA – bene didžiausią patirtį ir specialistų komandą turintis Microsoft Dynamics sprendimų verslui (ERP/CRM) partneris Lietuvoje. Džiaugiamės, jog daugiau kaip 80 proc. klientų kreipiasi į Softerą dėl gerų atsiliepimų ir rekomendacijų. Gilios technologinės bei procesų žinios, mažai kintanti specialistų komanda, patikrintos sprendimų diegimo bei projektų valdymo metodikos – visa tai leidžia siūlyti integruotus verslo procesų valdymo sprendimus Lietuvos ir užsienio rinkoms.

UAB "Softera Baltic"

Microsoft Dynamics NAV sistemos aptarnavimo konsultantas(-ė)

Skelbimas galioja iki:2019-09-20
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Klientų poreikių analizė; - Reagavimas į klientų užklausas; - Informacijos teikimas; - Kilusių probleminių situacijų valdymas ir sprendimo užtikrinimas.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Dinamišką ir įdomų darbą profesionaliame ir draugiškame kolektyve; - Lankstų darbo grafiką, galima derinti su studijomis; - Darbą pačiame miesto centre; - Vietą stalo futbolo komandoje, tradicines kolektyvo keliones ir renginius.

Reikalavimai

- Būtini programavimo pagrindai; - Verslo procesų supratimas; - Atsakingas požiūris į klientų aptarnavimą, gebėjimas spręsti problemas; - Labai geri organizaciniai, planavimo ir bendravimo įgūdžiai; - Pasitikėjimas savimi net sudėtingose situacijose, gebėjimas valdyti stresines situacijas; - Pareigingumas, atsakingumas ir rezultato siekimas.

Darbo laikas

Nuo 8.30 iki 17.30, laisvi savaitgaliai, lankstus darbo grafikas dirbant ne pilnu etatu, suderinama su studijomis.

Atlygis

Nuo 400 EUR Į rankas, priklausomai nuo etato dydžio.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-09-20 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...