randu.lt
SOFTERA – bene didžiausią patirtį ir specialistų komandą turintis Microsoft Dynamics sprendimų verslui (ERP/CRM) partneris Lietuvoje, kurį daugiau kaip 80% klientų pasirenka dėl gerų atsiliepimų ir rekomendacijų. Gilios technologinės bei procesų žinios, mažai kintanti specialistų komanda, patikrintos sprendimų diegimo bei projektų valdymo metodikos – visa tai leidžia siūlyti integruotus verslo procesų valdymo sprendimus Lietuvos ir užsienio rinkoms.

Softera Baltic

Microsoft Dynamics NAV sistemos aptarnavimo konsultantas (-ė)

Skelbimas galioja iki:2019-05-17
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Reagavimas į klientų užklausas, informacijos teikimas; Kilusių probleminių situacijų valdymas ir sprendimo užtikrinimas; Kliento poreikių analizė.

Mes siūlome

Švieži vaisiai kiekviena dieną; nemokama kava, arbata; įmonės renginiai: kartą per metus kelių dienų kelionė į užsienį (pernai Marokas, ankstesniais metais slidinėjimas Slovakijoj ir pan..). Kalėdiniai teminiai vakarėliai. Kiti smulkūs renginiai: programuotojų diena, tortų diena, sveikatos diena ir pan. Lankstus darbo grafikas, galimybė derinti su studijomis; Darbas pačiame miesto centre.

Reikalavimai

Verslo procesų supratimas; Atsakingas požiūris į klientų aptarnavimą, gebėjimas spręsti problemas; Labai geri organizaciniai, planavimo ir bendravimo įgūdžiai; Pasitikėjimas savimi net sudėtingose situacijose, gebėjimas valdyti stresines situacijas; Pareigingumas, atsakingumas ir rezultato siekimas.

Darbo laikas

8.30 - 17.30, laisvi savaitgaliai, lankstus darbo grafikas dirbant ne pilnu etatu, suderinama su studijomis.

Atlygis

Priklauso nuo patirties 1700 (neto)

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-05-17 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...