DHL LIETUVA
DHL (www.dhl.lt) - pasaulyje pirmaujanti skubių siuntų ir logistikos kompanija, klientams siūlanti pažangiausias skubių siuntų ir krovinių gabenimo oro, jūrų ir sausumos transportu paslaugas ir sprendimus į 228 pasaulio šalių. 400 000 profesionali darbuotojų komanda DHL klientams garantuoja greitas ir patikimas paslaugas ir visada siekia viršyti kliento lūkesčius. DHL centrinė būstinė yra Bonoje, o 100 proc. jos akcijų priklauso Deutsche Post grupei. DHL Lietuvoje veikia nuo 1992 metų, šiuo metu kompanijoje dirba 180 darbuotojų.

DHL LIETUVA, Private limited liability company

Kurjeris Kauno mieste

Advert is valid until:2018-03-31
Company activity field:Logistics
Job description:Nustatytu laiku paimti iš kliento ar pristatyti klientui siuntinius ir dokumentus



Requirements for employee:Vairuotojo pažymėjimas ir nepriekaištingi vairavimo įgūdžiai (ne mažiau nei 2 m. vairavimo patirtis). Gera orientacija Kauno mieste.

Puikus kurjeris dirba greitai, darbą padaro gerai iš pirmo karto, mėgsta tai, ką daro, yra patikimas, punktualus, mandagus ir atsakingas.

Company offers:- Stabilų darbą kompanijoje, kuriai svarbus darbuotojų pasitenkinimas ir kuri siekia aukščiausių paslaugų kokybės standartų.

- Visas socialines garantijas.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
DHL LIETUVA http://www.dhl.lt

DHL LIETUVA, Private limited liability company

DHL (www.dhl.lt) - pasaulyje pirmaujanti skubių siuntų ir logistikos kompanija, klientams siūlanti pažangiausias skubių siuntų ir krovinių gabenimo oro, jūrų ir sausumos transportu paslaugas ir sprendimus į 228 pasaulio šalių. 400 000 profesionali darbuotojų komanda DHL klientams garantuoja greitas ir patikimas paslaugas ir visada siekia viršyti kliento lūkesčius. DHL centrinė būstinė yra Bonoje, o 100 proc. jos akcijų priklauso Deutsche Post grupei. DHL Lietuvoje veikia nuo 1992 metų, šiuo metu kompanijoje dirba 140 darbuotojų.

More job adverts >>
This job advert has expired 2018-03-31 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...