Svirla

Svirla, UAB

Kompresorių techninės priežiūros meistras

Atlyginimas atskaičius mokesčius700―1000 €
Skelbimas galioja iki:2019-07-14
Darbo pobūdis:Ieškome mechaniko /techniko pramoninių oro kompresorių techninei priežiūrai ir remontui vykdyti. Darbas Lietuvoje ir atliekamas klientų įmonėse įvairiuose Lietuvos miestuose.
Darbo pobūdis: sraigtinių oro kompresorių, sausintuvų, oro resiverių, vakuumo siurblių, orapūčių pajungimo, techninio aptarnavimo, remonto darbai (filtrų, alyvos, pavaros elementų keitimas, elektros variklių guolių keitimas, sraigtinių porų remontas, hidraulinių žarnų keitimas, plovimas ir pn.). Įmonės ofisas ir sandėlys Kaune.
Naujai pradedančiam dirbti mechanikui suteiksime žinių, apmokysime, padėsime kol įsisavins darbų specifiką ir galės pradėti dirbti savarankiškai. Taip pat užtikrinami mokymai ir kursai įrengimų gamintojų gamyklose.
Kontaktinis telefonas: +37065759140
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Svirla http://www.svirla.lt

Svirla, UAB

Įmonė rinkoje nuo 2009 metų. esame suspausto oro ir vakuumo technikos specialistai. Tiekiame oro kompresorius, suspausto oro apdorojimo įrangą (sausintuvai, filtrai ir kt.), montuojame vamzdynus, oro rinktuvus, vakuumo siurblius, orapūtes, azoto generatorius. Atliekame techninę priežiūrą ir remontą tiek mūsų parduotai tiek ir kitų gamintojų įrangai, tiekiame atsargines dalis. Mūsų klientai - tai Lietuvos pramonės įmonės.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-07-14 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...