Ikimokyklinio ugdymo pedagogė (-as)

Atlyginimas atskaičius mokesčius600―1000 €
Skelbimas galioja iki:2021-10-28
Darbo pobūdis:Inovatyvi vaikų ugdymo įstaiga kviečia prisijungti:
*Ikimokyklinio ugdymo pedagogė (-as).  Reikėtų dirbti su 1-2 metų vaikais (vaikų grupė labai maža, tačiau reikalaujanti ypatingos priežiūros ir dėmesio) Didelis privalumas, jei esate dirbę su STEAM metodiką ar bent esate apie ją girdėję.
Mums svarbu, jog jūs turėtumėte pedagoginį išsilavinimą. Atlyginimas nuo 1000 eur/mėn. neatskaičius mokesčių su galimybe didėti.
*Ikimokyklinio ugdymo pedagogė (-as) 2-5 metų amžiaus vaikais (visapusiškas vaikų ugdymas). Didelis privalumas, jei esate dirbę su STEAM metodiką.
Mums svarbu, jog jūs turėtumėte pedagoginį išsilavinimą. Atlyginimas nuo 1000 eur/mėn. neatskaičius mokesčių su galimybe didėti.
 Mes siūlome jaukią atmosferą, stabilias ir augančias pajamas, profesinį tobulėjimą, maitinimą, išvykas/pramogas su darbo kolektyvu. Mes ne tik kalbame, bet iš tikrųjų rūpinamės savo darbuotojais, jų gerovė mums labai svarbu, kai laimingas darbuotojas, tai darbas sekasi puikiai. Visas problemas sprendžiame kartu be kaltinimų, ieškome sprendimų.
Jei tu esi kūrybingos, meniškos sielos, besąlygiškai myli vaikus bei nori dalintis su jais savo patirtimi ir augti kartu, taip pat mėgsti mokytis ir tobulėti kviečiame siųsti mums savo CV elektroniniu paštu ***, parašius į kokią poziciją kandidatuojate.
Kontaktinė informacija: Jei skelbimo tekste nenurodytas el.pašto adresas, savo CV galite pateikti tik šiame portale (užpildykite savo CV ir skelbimo viršuje spauskite mygtuką "Kandidatuoti pagal šį skelbimą")
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2021-10-28 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...