randu.lt
ADVANTUS yra personalo paslaugų verslui įmonė. Advantus įmonių grupė veikia Baltijos šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Grupės pavadinimas ADVANTUS yra kilęs iš anglų kalbos žodžio “Advantage” – pranašumas. Advantus logotipe rašome „Personnel Advantage“, nes čia dirbantys žmonės kuria pranašumą mūsų klientams ir užsakovams. Mūsų misija – būti tiltu, operatyviai sujungiančiu darbdavius ir dirbti norinčius žmones.

UAB Advantus

Gamybos darbuotojai (-os) 19:00-01:00

Skelbimas galioja iki:2020-04-12
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Vienoje didžiausių ir stipriausių Europoje žuvies perdirbimo įmonių renkame naujas komandas darbui gamyboje! Darbas prie gamybinės linijos, pilnai apdorojant žuvies filė. Darbo grafikas: vakarinė pamaina 19:00-01:00 val. Apmokymai vyks apie savaitę laiko, dieninėje pamainoje slenkančiu grafiku: 07:00-19:00 val. Darbo vietoje +10 ... +12 laipsnių šilumos. Taikomi aukščiausi higienos ir sanitarijos reikalavimai, standartai. Darbo vieta: Kauno LEZ.

Mes siūlome

Pastovų, stabilų darbą modernioje įmonėje; Patogų darbo grafiką; Karjeros galimybes; Visas darbo priemones, aprangą ir kt. Užkandžiai pietų pertraukos metu; Įmonės renginiai, šventės ir kitos suteikiamos naudos.

Reikalavimai

Galimybė dirbti nurodytose pamainose; Galimybė savarankiškai vykti į/iš darbo; Kruopštumas, spartumas; Atsakingas požiūris į darbą ir darbo kokybę; Noras dirbti ir užsidirbti; Greita orientacija darbinėse situacijose.

Darbo laikas

DARBO GRAFIKAS PO APMOKYMŲ: vakarinė pamaina 19:00-01:00 val.

Atlygis

Nuo 5,45 EUR prieš mokesčius Nuo 5,45 €/val. neatskaičius mokesčių Naktį tarifas pusantro karto didesnis. + priedai už įvykdytas normas.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-04-12 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...