randu.lt
RNDV Group - esame tarptautinė kompanija, jau daugiau kaip 10 metų teikianti aukščiausios kokybės elektrotechnikos, silpnų srovių ir telekomunikacijų inžinerijos paslaugas laivuose bei sausumos statiniuose. Vienu metu vykdome daugiau nei 40 projektų. Sėkmingai dirbame: Vokietijoje, Olandijoje, Prancūzijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Belgijoje ir kitose šalyse.

RNDV Group

Elektros montavimo projektų vadovas

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 4500 €
Skelbimas galioja iki:2020-03-16
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

BŪK PASIRUOŠĘS: -Planuoti, organizuoti ir kontroliuoti elektros dalies montavimo darbus kariniame laive; -Valdyti biudžetą, kontroliuoti išlaidas; -Valdyti darbų atlikimo terminus, sekti progresą; -Bendrauti su užsakovu; -Kartu su personalo skyriumi formuoti sau pavaldžią profesionalų komandą; -Vadovauti 50+ žmonių komandai; -Būti lyderiu ir autoritetu kitiems komandos nariams; -Įgyvendinti savo svajones ir tobulėti kas dieną.

Mes siūlome

MES TAU SUTEIKSIME: -Darbo vietą Vokietijoje, Hamburgo mieste, poilsį – Lietuvoje. Dirbame 4 savaites Vokietijoje, ilsimės 1 savaitę Lietuvoje; -Apgyvendinimą su visais patogumais (nereikia niekuo rūpintis ir už nieką mokėti); -Kelionių suorganizavimą (+ apmokėjimą); -Išskirtinę „Naujoko“ įvedimo programą – mokymus (taip apie ją atsiliepia visi mūsų naujokai); -Galimybę tobulėti ir siekti aukštesnių pozicijų (jų įmonėje labai daug ir įvairių); -Komandą, apie kurią svajoja kiekvienas kandidatas.

Reikalavimai

-Turi išsilavinimą elektrotechnikos srityje; -Turi 3+ metų projektų valdymo patirties; -Bendrauji vokiečių arba anglų kalbomis; -Esi motyvuotas tobulėti, kurti ir būti lyderiu kitiems.

Darbo laikas

4 savaites dirbame/1 savaitę ilsimės (galime keisti pagal kandidato bei projekto galimybes)

Atlygis

Nuo 4.500 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-03-16 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...