randu.lt
UAB “Lemona” – viena didžiausių prekybos elektronikos dalimis ir komponentais įmonių Baltijos šalyse, turinti daugiau nei 25 m. veiklos patirtį. Įmonė nuolat auga, stabili finansiškai, atstovauja gerai žinomus prekinius ženklus, nuolat plečia techninių produktų gamą. Savo parduotuves turi ne tik didžiausiuose Lietuvos miestuose, bet ir Rygoje bei Taline. Klientai ir tiekėjai žino įmonę kaip patikimą ir greitai reaguojantį partnerį.

UAB "Lemona"

Didmeninės prekybos skyriaus vadovas

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 1400 €
Skelbimas galioja iki:2019-10-03
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Svarbiausios Jūsų užduotys: - Efektyviai organizuoti skyriaus veiklą ir tinkamai koordinuoti komandos darbą; - Aktyviai veikti siekiant užmegzti ir vystyti bendradarbiavimą su verslo klientais; - Organizuoti ir vykdyti pardavimus (B2B) siekiant nustatytų tikslų vykdymo; - Pastebėti, vystyti ir išnaudoti potencialias pardavimo galimybes; - Analizuoti skyriaus veiklos rezultatus ir siūlyti sprendimus veiklos gerinimui; - Motyvuoti ir ugdyti komandos narius.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Vertingą patirtį ir profesinio augimo galimybes savo srityje lyderiaujančioje kompanijoje; - Motyvuojantį atlyginimą ir priedus, priklausančius nuo darbo rezultato; - Galimybes realizuoti savo idėjas ir dalyvauti sprendimų priėmime; - Puikias darbo sąlygas ir patogią įmonės lokaciją mieste.

Reikalavimai

- Aukštasis išsilavinimas (privalumas, jei techninėje srityje); - Sėkminga vadovavimo ir prekybinė patirtis B2B sektoriuje; - Motyvacija iššūkiams, organizuotumas, puikūs komunikaciniai įgūdžiai; - Geri analitiniai ir derybiniai įgūdžiai; - Gebėjimas užtikrinti efektyvų pavaldinių darbą.

Darbo laikas

8-17 val. su galimybe dalį darbo laiko dirbti lanksčiai iš Jums patogios darbui vietos

Atlygis

Nuo 1.400 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-10-03 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...