randu.lt
ADVANTUS yra personalo paslaugų verslui įmonė. Advantus įmonių grupė veikia Baltijos šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Grupės pavadinimas ADVANTUS yra kilęs iš anglų kalbos žodžio “Advantage” - pranašumas. Mūsų misija - būti tiltu, operatyviai sujungiančiu darbdavius ir dirbti norinčius žmones.

UAB "Advantus"

Darbas studentams (ir ne tik!) šokolado fabrike su derinamu grafiku!

Skelbimas galioja iki:2020-10-31
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Pagrindinės funkcijos: - Įvairūs darbai saldainių gamyboje prie linijos (konvejerio); - Produkcijos fasavimas, pakavimas, broko tikrinimas; - Sandėliavimo ir produkcijos transportavimo darbai; - Švaros ir tvarkos palaikymas darbo vietoje. Darbas pamaininis. Darbo vieta: Taikos pr., Kaunas (prie URMO bazės). Darbo grafikas (pamainos, darbo dienų skaičius) kinta kas savaitę, tačiau grafikas pilnai derinamas.

Mes siūlome

- Siūlome darbą, kurį galima suderinti su studijomis ar kita veikla. - Įmonės teikiamas papildomas naudas ir renginius. - Priedai už darbo rezultatus.

Reikalavimai

- Fizinė ištvermė; - Atsakingumas; - Darbštumas; - Galimybė dirbti 3-4 kartus į savaitę; - Galimybė dirbti kai kuriuos savaitgalius; - Galimybė dirbti bent 2 pamainomis iš esamų trijų.

Darbo laikas

Darbo grafikas derinamas kiekvieną savaitę. Pamainos: Rytinė pamaina 06:00-14:00; popietinė pamaina 14:00-22:00; naktinė pamaina 22:00-06:00.

Atlygis

3,3 - 5 EUR į rankas Valandinis atlyginimas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-10-31 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...