VIP Solutions
Esame interneto sistemų profesionalai: kuriame, konstruojame, programuojame, administruojame paprastas ir sudėtingas interneto sistemas ir interneto svetaines. Mūsų veiklos sritys: informacinės valdymo sistemos, unikalių sistemų programavimas, verslo valdymo sistemos, elektroninės parduotuvės, darbuotojų mokymo sistemos, resursų valdymo sistemos, projektų valdymo sistemos, ryšių su klientais (CRM) sistemos, dokumentų valdymo sistemos, marketingo valdymo sistemos, turinio valdymo sistemos, interneto svetainių administravimas, web dizainas, banerių kūrimas, svetainių optimizavimas (SEO) ir kt.

VIP Solutions, UAB

DARBAS MOKSLEIVIAMS TURINTIEMS PROGRAMAVIMO PRADMENIS

Skelbimas galioja iki:2017-09-01
Įmonės veiklos sritis:IT
Darbo pobūdis:Ieškome žmonių siejančių savo ateitį su programavimu. Jei turite programavimo pagrindus (nors esate moksleivis, ar pirmų kursų studentas) ir ruošiatės toliau tobulėti IT srityje siūlome prisijungti prie mūsų kolektyvo, atlikti sėkmingai praktiką ir kartu dirbti prie įvairaus sudėtingumo WEB projektų skirtų Lietuvai ir Skandinavijos šalims.

Darbas suderinamas su mokslais, studijomis. Galite dirbti iš namų nuotoliniu būdu. 

Siūlome perspektyvias karjeros galimybes jau beveik 10 metų veikiančioje IT kompanijoje, ilgametę ir stabilią darbo vietą, gerą atlyginimą.

Plačiau www.infosauga.lt/karjera
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2017-09-01 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...