"KAUNO KRANAI"

"KAUNO KRANAI", UAB

Autoelektrikas

Atlyginimas atskaičius mokesčius700―1500 €
Skelbimas galioja iki:2019-05-27
Darbo pobūdis:Automobilinių kranų elektrinės dalies remontas ir priežiūra, gedimų diagnostika ir jų šalinimas. Darbo specifikos apmokome. Šis darbas tiems, kurie siekia tobulėti ir nebijo naujovių.
Kontaktinis telefonas: 868795466
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
"KAUNO KRANAI" http://www.kranas.lt/

"KAUNO KRANAI", UAB

Mūsų bendrovė įkurta 1963 m. Kaune, Lietuvoje. Šiandien bendrovė yra viena stambiausių mechanizacijos įmonių ne tik Lietuvos Respublikoje bet ir Baltijos regione. Turime didžiulę praktiką, patirtį ir gilias tradicijas nuomojant ir aptarnaujant automobilinius, bokštinius ir savaeigius kranus, gaminame ir montuojame tiltinius kranus, tiesiame geležinkelio atšakas.

Bendrovė vysto savo ūkinę veiklą Lietuvos Respublikoje ir kaimyninėse šalyse - Latvijoje, Estijoje, Baltarusijoje, Rusijoje, Lenkijoje ir Švedijoje.

Mūsų įmonėje dirba patyrę, tinkamai atestuoti kranų specialistai, elektromontuotojai, kranininkai, kitas techninis personalas. Turime visus reikalingus sertifikatus kranų nuomai ir jų techninei priežiūrai.

UAB „Kauno kranai“ yra įsikūrusi Kaune. Šis miestas yra išsidėstęs Lietuvos Respublikos viduryje, tai sudaro palankias sąlygas aptarnauti visus Lietuvos regionus – nuomojant turimą techniką, atliekant kitus darbus. Bendrovė turi pažangią nuosavą gamybinę bazę ir gerus sandėlius. Vilniuje veikia UAB "Kauno kranai" padalinys.

Įmonės darbuotojai yra stažavęsi Grove, Liebherr, Demag, Stahl gamyklose. UAB „Kauno kranai“ oficialiai atstovauja firmą GmbH STAHL CraneSystems Baltijos Respublikose, gaminant, komplektuojat ir montuojant įvairių modifikacijų tiltinius kranus. Esame oficialūs kranų gamintojo Sennebogen atstovai kranų linijai visose Baltijos šalyse. Bendrovė dirba pagal kokybės vadybos sistemą , kuri atitinka ISO 9001: 2008 (LST EN ISO 9001:2008); ISO 14001:2004 (LST EN ISO 14001:2005); BS OHSAS 18001:2007(LST 1977:2008) standartų reikalavimus. Įmonėje įdiegti suvirinimo procesai atitinka LST EN ISO 3834-3:2006 standarto reikalavimus. Įmonės sertifikavimą atliko TÜV CERT sertifikacijos įstaiga TÜV Thuringen.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-05-27 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...