Present Connection

Present Connection, UAB

C# programavimo praktika

Skelbimas galioja iki:2017-02-19
Įmonės veiklos sritis:IT
Darbo pobūdis:
C# PROGRAMAVIMO PRAKTIKA

Kviečiame Informacinių technologijų bakalauro studijų III-IV kurso studentus dalyvauti C# programavimo praktikoje. Praktikos metu susipažinsite su projektų vystymo procesu nuo pat pirmųjų žingsnių. Savo žiniomis ir turimais įgūdžiais prisidėsite prie realiu laiku vykdomų projektų, paremtų C# technologijomis. Registruotis galite į nuolatinės arba nuotolinės praktikos grupę.

NUOLATINĖ PRAKTIKA

Tai stažuotė įmonėje, kurios metu studentai pritaiko savo žinias dirbdami prie realių projektų. Kiekvienam studentui sudaromas individualus praktikos tvarkaraštis, atsižvelgiant į užimtumą paskaitose. Taip pat praktikai dalyvauja savaitiniuose praktikos susitikimuose. Gabiausiems studentams galime pasiūlyti tapti įmonės dalimi.

NUOTOLINĖ PRAKTIKA

Nuotolinė praktika puiki išeitis tiems, kurie dėl užimtumo negali stažuotis įmonėje arba jaučia, kad prieš atliekant sudėtingesnes užduotis, reikėtų pagilinti teorines žinias. Nuotolinės praktikos grupė dalyvauja savaitiniuose susitikimuose su praktikos vadovu, kurių metu aptaria teorinę dalį, o namuose atlieka praktines užduotis. Gabiausiems studentams galime pasiūlyti tapti įmonės dalimi.



Praktikos pradžia: 2017.03.01

Praktikos trukmė: 2-3 mėnesiai

Kandidatavimas: Norėdami kandidatuoti į praktikos vietą, siųskite savo C.V. anglų kalba adresu *** laiško temoje nurodę į kurią praktikos grupę kandidatuojate.

Kontaktinis telefonas: 863637047
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Present Connection http://www.presentconnection.eu/

Present Connection, UAB

Present Connection tarptautinė profesionalias programavimo paslaugas teikianti kompanija, savo veiklą pradėjusi 2012 metais Olandijoje. Kompanija siūlo aukštos kokybės ir ekonomiškai efektyvias programinės įrangos kūrimo paslaugas užsakovams iš Olandijos, UK ir USA. Patyrusių programuotojų komanda įsikūrusi Kaune kuria profesionalias verslo resursų planavimo sistemas, aplikacijas, interneto svetaines ir kitas sistemas pagal užsakovų reikalavimus. Šiandien sparčiai auganti kompanija ieško naujų programavimo specialistų darbui prie įvairių projektų.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2017-02-19 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...