Straipsnių paieška
2015-11-17

Naujos funkcijos, padėsiančios dar operatyviau susirasti tinkamą darbuotoją!

PRIVAČIOS PASTABOS KIEVIENAME CV

Pasikalbėjus su CV savininku telefonu, ne visuomet turėdavote kur užsirašyti pokalbio detalių, bendro įspūdžio ar rezultatų? O galbūt prieš skambinant kildavo abejonės ar nebuvo bendrauta seniau?

Nuo šiol kiekviename CV galėsite rašyti sau pastabas. Atidarykite bet kurį CV ir spustelkite CV savininko nuotraukos dešinėje esantį mygtuką "Rašyti privatų komentarą". Parašykite ir išsaugokite.  Tai ką parašysite visuomet liks šiame CV. Kitą kartą atidarius tą patį CV, galėsite savo komentarus ar pastabas perskaityti. Tai, ką parašysite, bus matoma ir prieinama tik jums.
Bendrame CV sąraše ar skelbimo kandidatų sąraše matysite ikonėlę, kuri informuos, kad šiame CV esate palikę sau pastabą.

SKELBIMŲ IŠKĖLIMO PASLAUGA

Pagaliau nereikės rūpintis ar jūsų skelbimas yra gerai matomoje pozicijoje ir kas dieną jį kelti į viršų. Tai užteks padaryti tik vieną kartą nurodant iškėlimo laikotarpį kalendoriuje bei priskirti tam tikrą kiekį žvaigždučių. Kuo daugiau žvaigždučių, tuo jūsų skelbimas bus rodomas aukščiau.

 

VIP statusas už 5 žvaigždutes

VIP statusas gali padidinti jūsų skelbimų peržiūras 2-3 kartus!

5 žvaigždučių skelbimo iškėlimo paslauga visą paslaugos galiojimo laikotarpį suteiks jūsų įmonei VIP statusą. Tai reiškia, kad:

  1. Skelbimas yra siunčiamas VISIEMS portalo naujienų prenumeratoriams (ne tik tiems, kurie užsiprenumeravę gauti konkrečias darbo skelbimų naujienas pagal pareigas) el.paštu tiek kartų, kiek dienų galios 5 žvaigždučių paslauga (per savaitę pasieks apie 30-40 tūkst. unikalių adresatų ir daugumą po kelis kartus).
  2. Įmonės logotipas yra atvaizduojamas tituliniame portalo puslapyje, o ant jo spustelėjus, lankytojai nukreipiami į visų įmonės darbo skelbimų sąrašą.
  3. Skelbimas išplatinamas portalo facebook bendruomenėje.
  4. Paslaugai baigiantis gausite detalią statistiką kiek kartų skelbimas buvo siųstas el.paštu ir kiek unikalių adresatų jis pasiekė.

Ši paslauga ne tik ypač padidins skelbimo sklaidą, bet ir įmonės žinomumą, bei supažindins su kitomis įmonės siūlomomis darbo vietomis.

Tiesa, skelbimo iškėlimo paslauga yra mokama. Manote bus brangu? Apsilankykite portale ir tikrai nustebsite.
Atsiskaityti galėsite naudodamiesi internetine bankininkyste, paprastu pavedimu gavę išankstinę sąskaitą arba SMS žinute (iki 4 €). Visais atvejais gausite PVM sąskaitą-faktūrą.

SKELBIMŲ VALDYMO DALIS

Skelbimų valdymo dalis taip pat patyrė permainų. Aktyvus ir išjungti/pasibaigę skelbimai tapo atskirti. Įdiegta skelbimų kopijavimo funkcija. Tai leis nusikopijuoti seną skelbimą ir šiek tiek jį pataisius išsisaugoti kaip naują. Senus ir nebereikalingus skelbimus panaikinti tapo papraščiau - tereikia pasižymėti visus norimus skelbimus ir paspausti mygtuką "Naikinti". Norite įjungti skelbimą ar pakeisti jo galiojimo datą? Tam nebereikia eiti į skelbimo redagavimo formą, tiesiog spustelkite savo skelbimų sąraše ant skelbimo statuso arba galiojimo datos ir iš karto galėsite tai pakoreguoti.

SKELBIMO ATNAUJINIMAS

Ši funkcija atnaujins skelbimą - pakeis jo talpinimo/atnaujinimo datą, taip pat kilstels jį šiek tiek į viršų bendrame darbo skelbimų sąraše ir skelbimų paieškoje. Skelbimai atvaizduojami tokia tvarka:

  1. Aukščiausios pozicijos skirtos skelbimams, turintiems užsakytą skelbimo iškėlimo paslaugą;
  2. Žemiau atvaizduojami naujausi skelbimai įkelti per paskutines 24 val.;
  3. Dar žemiau rodomi atnaujinti skelbimai ir galiausiai visi kiti.

Tiesa, skelbimo atnaujinimas leidžiamas tik kartą per savaitę.

INFORMACIJA APIE SIŲSTUS DARBO PASIŪLYMUS/ŽINUTES

Atidarėte skelbimo kandidatų sąrašą ir norėtumėte keliems kandidatams išsiųsti žinutes? O galbūt jau siuntėte jiems ankščiau?
Kad netektų ilgai ir įtemptai mąstyti apžiūrėkite kandidatų sąrašo langą. Jei dešinėje, šalia CV pateikimo datos, pamatysite "@" ikonėle, vadinasi šiam kandidatui žinutė jau buvo siųsta. Kada? Užeikite ant šios įkonėlės ir luktelkit.
Na, o jei visgi jau paspaudėte "Siūlyti darbą" ir atsidarė žinutės rašymo forma - joje taip pat pamatysite tik išsamiau kada ir kas buvo siųsta.

GERA NAUJIENA

2016 metais skelbimų talpinimas - NEMOKAMAS !!!

 

Tikimės, jog šie patobulinimai padės operatyviau susirasti tinkamą darbuotoją.
Ačiū, kad esate su mumis.

Laukiame Jūsų pastabų ir patarimų portalo tobulinimo klausimais!

 

Jūsų vardas:
administracija
Laba diena, aviacija galima talpinti prie transporto, skelbimus galima iškelt.T.y suvedus dienų skaičių ir žvaigždučių skaičių sistema pateiks kainą.
Kristina
Sveiki, pasigedau tarp įmonės veiklos sričių "aviacija", pozicijų - "orlaivio palydovas, palydovė (stiuardesė)
dar nesu tikra, kad supratau skelbimo iškėlimo sąlygas, kiek tai kainuotų ir kokiam laikui galiotų?
Laima
Malonu bendradarbiauti. Laukiame Jūsų siūlomų kandidatų.
Benyta
ačiū už jūsų darbą
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...